Kosten en contact

welkom bij Anahatayogi    www.reikibeverwijk.nl                              

Reikibehandeling en yinyoga bij jou thuis

                                                                                                                 


 


 

Een yogales bij jou in de woonkamer, met je vriendinnen, buiten in je tuin of in het park, in de vergaderzaal? Natuurlijk, waarom niet. Yoga kan altijd en overal!

Soms kost de reis er naar toe je te veel energie.

Ik kom graag naar je toe.

Een service van mij voor jou.

Woon je in omgeving Haarlem, Zaandam, Santpoort, Velsen, IJmuiden, Heemskerk, Uitgeest, Castricum, Limmen, Heiloo, Egmond, Alkmaar, dan kom ik naar je toe voor een reikibehandeling of yin yogales op lokatie.

kosten en contact

contact


tel 06 2843 8702

Midgard 70

1948CE Beverwijkkosten reiki behandeling

  • 30 min - 30 euro
  • 60 min incl belafspraak volgende dag - 60 euro     
  • op afstand - 20 euro
  • kinderen 5 t/m 16 jaar - 30 euro
  • kinderen t/m 4 jaar incl korte behandeling moeder of vader - 40 eurokosten yoga

  • les online voor max 20 personen 60 min. - 40 euro
  • les op lokatie voor max 5 personen 60 min p.les. - 50 euro
  • les op lokatie voor max 5 personen 90 min p.les. - 75 euro
  • persoonlijke reikibehandeling tijdens de yin yoga les - 25 euro extra
  • kosten voor bedrijven, of lessen voor meer personen, vraag een vrijblijvende offerte aan.Woon je binnen 20 km bij mij vandaan, dan zijn voor een behandeling of Yin yogales aan huis de voorrijkosten gratis.


Woon je binnen 20 tot 30 km bij mij vandaan dan zijn de voorrijkosten 7.50 euro.


Woon je verder dan 30 km bij mij vandaan, of vind je het prettiger naar mij toe te komen, dan zal de behandeling bij mij thuis plaats vinden.


Voel je vrij persoonlijke ideeen of aanpassingen bespreekbaar te maken. Ik denk graag met je mee.

Ik geloof oprecht dat yoga iedereen iets te brengen heeft.


Het komt niet voor niets op je pad.


Dus vertel me wat je tegen houdt om naar de les te komen. In overleg is er meer mogelijk dan je denkt.


Samen vinden we een oplossing!Reiki - yin yogales. Een bijzondere yoga ervaring

voor zowel de beginnende als de zeer geoefende yogi.


Een reiki - yin yogales is een yin yogales waarbij ik je een persoonlijke reikibehandeling geef tijdens de les. De yin yogahoudingen krijgen een hele nieuwe ervaring. Door de reiki zul je nog meer gaan ontspannen en opgeladen de dag weer ingaan. De houdingen stimuleren de chi flow in je lichaam en de reiki vult nog eens extra aan. Er is rustgevende muziek en er wordt weinig gesproken om je nog meer te helpen ontspannen.


De lokatie is door jou te bepalen. In de woonkamer, in de tuin, in de vergaderzaal? Allemaal mogelijk.Reiki behandeling 30 min

Dit is een korte behandeling alleen op lichamelijk en emotioneel niveau. Ik geef bij deze behandeling alleen reiki wat vooral fijn is als pijnstilling en om te ontspannen in een stressvolle periode. Ook kun je deze behandeling gewoon eens doen om te kijken wat reiki allemaal kan betekenen voor jouw lichaam en geest.


Volledige behandeling

Een volledige behandeling gaat veel dieper dan een behandeling van 30 minuten. Inprincipe trek ik een uur uit, maar ik neem de tijd die nodig is. Misschien is dit iets korter misschien is dit langer. Voor mij is het belangrijk de vrijheid te nemen te doen waarvan ik aanvoel dat nodig is. Bij een volledige behandeling maken we een belafspraak voor de volgende dag, om eventuele nawerkingen te kunnen bespreken.

Deze behandeling is fijn voor alle hulpvragen. Door de tijd te nemen, kunnen we dieper gelegen problemen vinden, bespreken en behandelen. Lichamlijke klachten kunnen een oorzaak hebben op emotioneel of mentaal gebied. Denk bijvoorbeeld aan stressklachten als hoofdpijn of nek- en rugklachten.


Behandeling op afstand

In sommige gevallen is het mogelijk een behandeling te doen op afstand. In principe kun je gewoon doorgaan met wat je deed, maar het effect van de behandeling zal sterker zijn als je hierbij ontspannen gaat liggen. De behandeling zal 15 tot 30 minuten duren waarna we zullen bellen om de behandeling te bespreken. Deze behandeling is minder effectief dan een live behandeling, maar kan wel heel goed werken als vervolg behandeling of wanneer je wat extra energie kan gebruiken voor een spannend moment als bijvoorbeeld een operatie of solicitatie gesprek.

Contact


Anne Borgers

tel 06 2843 8702


KvKnr 70455791